Selamat Datang ke Blog Eynaz Collection.
Kami menyediakan perkhidmatan menjual secara online kain pasang dengan pelbagai jenis dan corak.

Tempahan Baju Kurung Biasa dan Baju Kurung Pahang (Tutup untuk tempahan)

This article is about
Posted by Eynaz Collection on Friday, March 16, 2012 |

Untuk tempahan anda hanya perlu tambah RM30.00 sahaja setiap pasang. Pihak kami menyediakan saiz  standard ukuran tetapi anda boleh juga memberikan ukuran sendiri. Pihak kami hanya menerima tempahan jika menggunakan kain dari eynazcollection. Kepada pelanggan yang di hormati kami hanya menerima tempahan untuk baju kurung biasa dan baju kurung pahang...Jika berminat anda bolehlah membuat tempahan dari pihak kami.

eynazcollection mempunyai tukang jahit yang berpengalaman lama dalam industri ini, menerima tempahan sudah menjangkau 22 tahun. Anda tidak perlu ragu-ragu untuk menjadi pelanggan kami kerana servis kami memang yang terbaik.

Tempahan akan dibuat setelah pembayaran di bank-in dan ukuran diambil daripada pelanggan..dan kami akan mengambil masa 7-10 hari untuk menyiapkan baju anda..dan pengeposan akan dilakukan selepas seminggu proses jahitan dan ianya juga bergantung kepada tempahan..

Sekiranya pihak kami tidak dapat menerima tempahan anda (tempahan melampau dr pelanggan) kami terpaksa tutup proses mengambil tempahan....Sekian...........Apa kata anda:

0 comments untuk “Tempahan Baju Kurung Biasa dan Baju Kurung Pahang (Tutup untuk tempahan)”

Post a Comment